DİYARBAKIR / ÇINAR - Alabaş İmam Hatip Ortaokulu

1 WORLD 1001 MOTIFS/ 1 DÜNYA 1001 MOTİF ADLI E TWINNING PROJEMİZ

1 WORLD 1001 MOTIFS/ 1 DÜNYA 1001 MOTİF

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Süreyya Kaya tarafından yürütülen E- Twinning projesi başlıyor.

1 DÜNYA 1001 MOTİF isimli projemizin amacı

öğrencilerin STEAM etkinlikleri ile yaşadıkları toplumun farkına varmaları, diller arasındaki etkileşimleri araştırmaları ve bu sonuçları yaratıcı ve sanatsal etkinliklerle (Snap words, logo vb.) göstermeleri, düğünlerini, halk oyunlarını, mimari yapılarını ve yöresel şarkılarını diğer kültürlerle paylaşmaları, kendi yörelerine ait yemekleri tanıtmaları, kendi yörelerine ait bir masal, şiir, tekerleme ve hikayeleri diğer yörelerle paylaşmalarıdır.

ABOUT PROJECT

E-twinning project carried out by our school's English teacher Süreyya Kaya is starting.

Our Project is called “1 WORLD 1001 MOTIFS”.

The aim of our project is to become aware of the society they live in with STEAM activities, to research the interactions between languages and to show these results with creative and artistic activities (Snap words, logo, etc.), to share weddings, folk dances, architectural structures and local songs with other cultures, to share their own local dishes. to introduce, to share a tale, poem, nursery rhyme and stories of their own region with other regions.

Yayın: 24.04.2023 - Güncelleme: 25.04.2023 18:05 - Görüntülenme: 126