DİYARBAKIR / ÇINAR - Alabaş İmam Hatip Ortaokulu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Sınava girecek 8 . Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS deneme sınavı yapıldı

Alabaş imam hatip ortaokulu manzarası

Nis

Din Öğretimi Kalite Takip Sistemi kapsamında; Okullarda Ramazan ayında “Mani Yazma Yarışması”   münasebetiyle yarışmayı kazanan 3 öğrencimize okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Abdullah AKSU tarafından ödülleri verilmiştir. emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür eder öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Nis

Kalite Takip Sistemi Nisan  ayı öğretmen ve eğitim yöneticileri alanı planlaması doğrultusunda Meslek Dersleri Kazanım Testleri İle Öğrencilerimizn Bilgi Ve Kazanımlara Sahip Olma Düzeyi Tespit Edildi. Emeği geçen  öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Ayrıca  öğrenci ve velilerimiz https://odsgm.meb.gov.tr/www/ortaokul-kazanim-testleri-2022-2023/icerik/901 adresinden gerekli materyallere ulaşabilirler.

Nis

Kalite Takip Sistemi Mart  ayı öğretmen ve eğitim yöneticileri alanı planlaması doğrultusundaOkulumuz Rehber Öğretmeni sayın Ömer Faruk Özer, öğretmenlerimize öğrencileri motive etme yolları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Öğretmenlerimiz de kendi tecrübe ve birikimlerini birbirleriyle paylaşarak sunuma değerli katkılarda bulundular.